Om oss

Har du fågelproblem?

Vi har lösningen!

I vårt breda sortiment finns det som krävs för att minimera problemet. Det vanligaste fågelarterna som ställer till med problem är kajor, duvor och måsar. Fråga gärna oss om vilka produkter som passar bäst på de olika arterna!

Birdblock bildades 2009 då vi upptäckt att det inte fanns heltäckande lösningar på problem med fåglar på den svenska marknaden. Bland våra kunder finns många stora fastighetsbolag, flera stora myndigheter och även privatpersoner. Klicka gärna på fliken "Våra kunder" för en utförligare lista på företag och organisationer som vi bistått med vår expertis.

Vi är generalagent för Bird-X, ett amerikanskt företag som har arbetat med fågelproblematik sen 1964.

Vi säljer både direkt till kund och genom återförsäljare. Om ni önskar inspekterar vi de områden där ni har fågelproblem, lämnar en offert med ett lösningsförslag och installerar sedan produkterna. Allt för att du som kund ska få ett bra pris och en förträfflig service!

Våra produkter är miljövänliga och ofarliga för fåglarna.

Individuell analys, åtgärdsplan över tid

Vår metod bygger på en individuell analys av de problem du har. Utifrån analysen föreslår vi en åtgärdsplan över tid med montering, underhåll och uppföljning. Olika fågelarter beter sig och reagerar på olika sätt. Vi tar ansvar för det specifika fågelproblem du har och ser till att lösa det.  

Fastighetsägarna har uppskattat att kostnaden för sanering och skador orsakade av fåglar uppgår till mångmiljonbelopp per år. Hur mycket kostar fågelproblemet för dig?

2013 © producerad av sveabyrån