Villkor

Garanti på produkter för fågelproblem

Prestationsgaranti på produkterna!

Utöver den vanliga garantin har vi även en prestationsgaranti som ger dig pengarna tillbaka om vi inom 30 dagar fått tillbaka varan, då det visat sig att den inte gett önskat resultat. Denna garanti gäller endast efter konsultation av någon av våra experter innan köp. Garantin gäller enbart ljudanläggningarna. Tänk på att man måste bedöma problemets art innan man kan bedöma vilken åtgärd som behövs. Vid retur står köparen för frakt-avgift. 

Produkterna har ingen omedelbar verkan, det kan ta 2 dagar upp till 2 veckor innan önskat resultat och problemet minskas med ca 90-98%.

Köp- och leveransvillkor

Du betalar en fraktkostnad per beställning om inget annat anges i produktinformationen. 
För att handla på birdblock.se måste du som privatperson ha fyllt 18 år. Vi förbehåller oss rätten att annullera ordrar från personer som uppgivit felaktiga personuppgifter samt eller har betalningsanmärkningar.
Fakta- och prisuppgifter lämnas med reservation för skrivfel, leverantörers prishöjningar och lagerhållning, ev. oriktigt angivna tekniska specifikationer m.m. samt för slutförsäljning.

1 Leveranstid
Leveranstiden är vanligtvis 3-14 dagar från beställningsdagen. Den kortare leveranstiden gäller för produkter vi har i lager. Produkter som måste beställas tar ytterligare tid. Om det föranleder förseningar kontaktar vi er. 

2. Bekräftelse
När vi mottagit din beställning kontaktar vi dig med information om din order.

3. Högsta orderbelopp och kreditgräns
Vid fakturering och delbetalning varierar kreditgränsen och beräknas efter att köpet slutförts. Kreditgränsen sätts vid varje enskilt köp efter sedvanlig kreditprövning utan kännedomskopia.

4. Betalningsalternativ
- Fakturering
Du får fakturan tillsammans med dina beställda varor. Fakturan ska betalas inom 30 dagar från fakturadatum. Skulle din betalning vara försenad skickas en skriftlig påminnelse med påminnelseavgift till dig. Vid utebliven likvid debiteras påminnelseavgift fn. 50,00 SEK, samt dröjsmålsränta med 11 %.

Vid fakturaköp förbehåller vi oss rätten att göra en kreditupplysning. Den påverkar dock inte din kreditvärdighet och det kan inte ses av någon annan. Insamling och behandling av dina personuppgifter alternativt organisationsnummer samt kreditupplysning är nödvändig för att vi ska kunna behandla ditt önskemål om dagars kredit.

5. Garanti
Ett års garanti på fabrikationsfel. Kontakta oss innan retur.

6. Frakt
En kostnad för frakt tillkommer om inget annat anges. Dina varor skickas direkt till angiven adress eller via ombud med DHL.

7. Transport
Om varan skadas eller kommer bort under transporten är Bird Blocking Systems betalningsansvarig. Du måste dock meddela oss inom 14 dagar. Om varan skadas eller kommer bort då du returnerar den är du betalningsansvarig.

Får vi tillbaka paket som inte lösts ut från Posten, förbehåller vi oss rätten att debitera dig för samtliga kostnader som uppstår i samband med en sådan retur. 

8. Ångerrätt
Som kund hos Birdblock har du som privatperson rätt att ångra ett köp inom 14 dagar från den dag du tog emot varan, eller en väsentlig del av den. Meddelande om retur ska göras till Birdblock senast 14 dagar från mottagandet av varan. Kontakta alltid Birdblock innan du returnerar varan.
Meddelandet skall innehålla följande information; 1) ordernummer 2) fakturanummer 3) titel på de produkter du vill returnera. För att returen ska godkännas måste den returnerade varan vara i väsentligt oförändrat skick. Varan ska förpackas i sin originalförpackning med tillhörande inneremballage och tillsammans med eventuella tillbehör. Sätt inga adresslappar direkt på varans förpackning utan lägg originalkartongen i en annan kartong. Returnera varan tillsammans med fakturan (eller en kopia av fakturan, fram och baksida). Glöm inte att fylla i orsak till returen på fakturans baksida.
Du måste själv bekosta returporto. Retur får inte ske som postförskott eller efterkrav. Spara ditt inlämningskvitto då det är du som avsändare som ansvarar för försändelsen. 

9. Lagval
Tvist enligt dessa villkor skall avgöras enligt svensk lag.

2013 © producerad av sveabyrån