076-393 1258   info@birdblock.se

Framgångsrik fågelsäkring

Det är viktigt att använda rätt produkt på rätt plats, därför bör man överväga problemets storlek, typ av oönskad fågel och hur stor ytan eller området är som man vill täcka innan man bestämmer sig. Ta gärna kontakt med oss, vi hjälper gärna till med konsultation innan beställning.

Tyvärr finns det inget man bara kan sätta upp och sen är problemet helt borta. Våra produkter bör minimera problemet med 90 - 98%. Det garanterar vi! I de flesta fall måste man omplacera en visuell fågelskrämma, ställa om inställningarna på en elektronisk ljudanläggning och kanske även göra rent området någon gång ibland. Oavsett så lovar vi att skillnaden blir enorm.

Olika fågelarter beter sig och reagerar på olika sätt. Dessutom har de bra minne och kan därför lära sig hur ett skydd ser ut och hur det låter. Därför kan viss utrustning behöva bytas ut efter hand. Det är en viktig skillnad mot att hoppas att en produkt ska lösa hela problemet.

Vår metod bygger på en individuell analys av din fastighet och de problem du har. Utifrån analysen föreslår vi en åtgärdsplan över tid med montering, underhåll och uppföljning. Resultatet är en fräsch fastighet där kostnader för sanering av olägenheter orsakade av fåglar är kraftigt reducerade.

bo-pigg.jpg

En felaktig installation kan leda till att den önskade effekten uteblir.